Necessites ajuda?

Assessorament i gestió per a Pimes, autònoms, professionals i grans empreses

Fiscal

Oferim una anàlisi de les operacions a fi de reduir la càrrega fiscal d’aquestes. Actualització i assessorament de variacions i novetats legislatives en matèria fiscal.

Comptabilitat

El nostre equip ofereix atenció personalitzada als seus clients, analitzant, des de diferents prismes la que seria la millor opció per a la seva empresa.

Mercantil

L’assessorem sobre totes aquelles qüestions relacionades amb l’activitat mercantil de la seva empresa. Prestem assessorament a tota mena d’estructures, persones físiques, PIMES i grans empreses.
Z

Tràmits

La nostra assessoria s’encarrega de la realització de tota mena de tràmits burocràtics. Assegurances, patents, impostos, certificats…etc.
Assessoria Moll
En la nostra assessoria ens fem responsables, de manera eficaç i professional de la tramitació de totes les obligacions formals i gestions de l’empresa en matèria fiscal, comptable i jurídic-mercantil.

La confiança dels nostres clients motiva a assistir a seminaris, congressos i a realitzar cursos, mantenint una constant atenció a les canviants lleis i reglaments, i així poder aprofitar-los en benefici d’aquells professionals i empreses que ho necessitin, estalviant d’aquesta manera els seus diners i temps tan valuós.

Dedicació i treball

Contacta amb nosaltres

Consentiment

Dirección

Veuen a visitar-nos o truca’ns per telèfon. T’atendrem amb molt de gust.

Adreça: Carrer Sant Miquel, 46, esquerra, 1r pis

Telèfon: 971 22 77 01

email: administracion (@) assessoriamoll.com